ASTAN

خبرگزاری فارس: سرمربی تیم فوتبال راه‌آهن شهرری گفت‌: با این مجموعه مطمئن هستم كی‌روش و تیم ملی نتایج خوبی خواهند گرفت و به موفقیت‌ می‌رسند.

-------------------------------

به گزارش خبرگزاری فارس از جنوب استان تهران، علی دایی در ارتباط با شرایط تیم ملی ایران و بازی روز جمعه مقابل اندونزی عنوان كرد:‌ به نظر من تیم ملی كار سختی در پیش دارد. باید همه كمك كنیم و تا دقیقه 90 حامی این تیم باشیم.
سرمربی تیم فوتبال راه‌آهن شهرری افزود: از همه هواداران می‌خواهم كه با حمایت و تشویق‌های بی‌نظیر خودشان كی‌روش و تیم ملی را برای رسیدن به جام جهانی 2014 برزیل تنها نگذارند. از صمیم قلب آرزو می‌كنم تیم ملی موفق و سربلند باشد، فقط آنها نباید هیچ تیمی را دست كم بگیرند. با این مجموعه مطمئن هستم كی‌روش و تیم ملی نتایج خوبی خواهند گرفت و به موفقیت‌ می‌رسند.
دایی در پاسخ به این سؤال كه چرا از راه‌آهن بازیكنی به تیم ملی دعوت نشده، تصریح كرد: نمی‌خواهم احساسی حرف بزنم اما چند تا از بچه‌های من مستحق حضور در اردوی تیم ملی بودند. به نظر من چون آقای كی‌روش و دستیارانش از نزدیك این تیم را ندیدند آنها را انتخاب نكردند. راه‌آهن تازه تشكیل شده و نیاز به زمان دارد تا خود را ثابت كند.
وی اضافه كرد: تمام و سعی و تلاش خود را انجام خواهیم داد تا ان‌شاءالله در اردوهای بعدی بازیكنان خلاق خود را در اختیار تیم ملی بگذاریم. قطعا كی‌روش و دستیارانش در هفته‌های آینده تیم ما را مثل بقیه تیم‌ها بیشتر زیر نظر می‌گیرند و اگر لازم باشد تصمیم‌های خوبی خواهند گرفت.
دایی در ارتباط با برتری پرسپولیس مقابل صنعت نفت آبادان گفت: بدون شك من از این پیروزی بسیار خوشحال شدم. من همیشه هوادار پرسپولیس بوده، هستم و خواهم بود و امیدوارم همیشه هواداران این تیم را خوشحال ببینم.
 

هواداران ايراني ياردوازدهم تيم ملي كشورشان خواهند بود
برگن: ايران شانس اول صعود است، اما اندونزي به شكست فكر نمي‌كند

خبرگزاری فارس: سرمربي هلندي تيم ملي اندونزي گفت: تيم ملي ايران شانس اول صعود از گروه است،‌ اما ما براي از دست دادن 3 امتياز به تهران نيامده‌ايم.

-------------------------------

به گزارش خبرگزاري فارس، ويم رايس‌برگن در نشست خبري پيش از ديدار تيم‌هاي ايران و اندونزي از روز اول مرحله اول گروهي رقابت‌هاي جام جهاني 2014 برزيل با بيان اينكه معتقدم تيم ايران مي‌تواند در اين گروه به عنوان تيم اول گروه صعود كند، اظهار داشت: در جام جهاني 1978 آرژانتين مقابل ايران بازي كردم كه در آن سال بازيكن مقابلم اسكندريان بود. ايران در آن سال تيم خوبي بود.
 
وي ادامه داد: به تهران نيامديم كه سه امتياز را به راحتي از دست بدهيم و اميدوارم در يك بازي جوانمردانه به هدفمان برسيم.
رايس برگن در مورد شكست تيمش در بازي تداركاتي مقابل اردن گفت: ما پس از گلي كه خورديم سازماندهي‌مان را در اين ديدار از دست داديم اما خوب بازي كردم و با اين شكست روحيه خود را از دست نمي‌دهيم. ما امروز در بالاترين سطح روحيه و اعتماد به نفس هستيم.
 
وي با بيان اينكه يك بازيكن محروم و چند بازيكن اندونزي به خاطر مشكلات شخصي نتوانسته‌اند به ايران سفر كنند افزود: بهترين تيم خود را به ايران آورده‌ايم تا بتوانيم بهترين نتيجه را كسب كنيم.
 
سرمربي اندونزي در مورد اينكه در ديدار فردا چند گل از ايران مي‌خورد گفت: ما قبول داريم كه فردا بايد مقابل 12 بازيكن بازي كنيم. 11 بازيكن اصلي و تماشاگران كه يار دوازدهم هستند. در بازي‌هاي خارج از خانه تماشاگران با جو خاصي كه ايجاد مي‌كنند مي‌توانند موجب اعتماد به نفس بشوند.
 
سرمربي هلندي با اشاره به اينكه اندونزي دوران آموزش و تجربه را سپري مي‌كند گفت: دو ماه است كه با فدراسيون اندونزي كار مي‌كنم و اينها براي كسب تجربه آمده‌اند. در رده‌بندي فيفا امرو در مكان 131 و در مسير پيشرفت و بهبود هستيم. به همين دليل آمده‌ايم كه با امتياز برگرديم.
 
رايس برگن تصريح كرد: شناخت خوبي از ايران و تيم ملي دارم و بازي‌هاي اين تيم را آناليز كردم.
وي در مورد اينكه باتوجه به آناليز تيم ملي ايران اين تيم تا چه اندازه با تيم سال 1978 متفاوت است گفت: در آن سال تيم خوبي داشتيد و در حال حاضر هم تيم خوبي داريد كه از بازيكنان باتجربه بين‌المللي سود مي‌برد.
 
به گزارش فارس در ادامه اين نشست سرمربي اندونزي با اظهار نظري عجيب خبرنگاران را متعجب كرده و گفت: 2 هفته پيش براي مذاكره با پرسپوليس به ايران آمدم(البته در پايان نشست اعلام كرد كه 2 سال پيش). من ليگ ايران را دنبال مي‌كنم و مي‌دانم كه سطح فوتبال ايران بالاتر از اندونزي است.
 
وي افزود: مي‌خواهيم چنين ليگي را با تجربه‌اي كه بدست مي‌آوريم در اندونزي هم راه‌اندازي كنيم و اميدوارم اين موضوع موجب پيشرفت فوتبال در اين كشور بشود.
 
سرمربي اندونزي با بيان اينكه تلاشمان را مي‌كنيم تا به عنوان تيم اول يا دوم گروه صعود كنيم در مورد اينكه كدام بازيكن ايران بهترين بازيكن است گفت: من اسم را حفظ نمي‌كنم تنها شماره‌ها در ذهنم مي‌ماند.
 
وي در مورد هدفش در اين رقابت‌ها گفت: هدفمان كسب تجربه است و اينطور نيست كه اندونزي در استاديوم هاي بزرگ بازي نكرده باشد. ما هم در جاكارتا ورزشگاه بزرگ داريم و در مقدماتي جام جهاني بازي‌هاي پرفشاري را پشت سر گذاشته‌ايم. هدف نهايي من و هر تيمي راهيابي به جام جهاني است و مي‌دانم كه دو تيم ايران و اندونزي چنين هدفي را دارند.
 
وي در پايان يادآور شد: با تيم ملي ترينيداد و توباگو در سال 2006 در جام جهاني بودم و مي‌دانم اين رقابت‌ها چه حال و هوايي دارد و معتقدم اگر اندونزي با 45 ميليون جمعيت راهي جام جهاني شود مردم اين كشور به اندازه‌اي بالا و پايين مي‌پرند كه يك سري از جزاير آن از خوشحال غرق خواهد شد.
 انتهاي پيام/خ
 
 
 

 

خبرگزاری فارس: يك مستند‌ساز بين‌المللي گفت: كمك‌هاي كشورمان مفيد بوده اما كافي نيست و لازمه آن حضور بلند‌مدت‌تر و استمرار سرمايه‌گذاري است. ايجاد درمانگاه، مدارس، چاه و حل مشكلات كشاورزي راه حل بهتري است و حل مشكل كشاورزي، حل مشكلات معيشتي را در پي دارد.

-------------------------------

سليم غفوري، مستندساز يبين‌المللي در گفت‌و‌گو با خبرنگار اجتماعي فارس در مورد وضعيت اخير مردم قحطي‌زده سومالي و ديده‌هاي خود در زمان ساخت مستندي از سومالي اظهار داشت: همين تصاويري كه الان از رسانه‌ها منعكس مي‌شود و مردم در كپرهاي چوبي كوچك زندگي مي‌كنند، 4 سال پيش هم هنگامي كه ما از سومالي مستندي مي‌ساختيم، وجود داشت كه به دليل جنگ‌هاي داخلي سومالي آواره شده بودند.

وي در مورد وضعيت معيشتي آوارگان سوماليايي اظهار داشت: در سومالي جيره غذايي يك نفر در روز يك پيمانه حبوبات است كه تقريبا چيزي نيست و خانواده‌هاي سوماليايي با درآمد روزي نيم دلار در روز و ماهانه تا 20 دلار زندگي مي‌كنند، همچنين آب آشاميدني كه مردم استفاده مي‌كردند آب مناسبي نبود.

غفوري با اشاره به مستندي كه از سومالي ساخته و از شبكه اول سيما پخش شد، اذعان داشت: 4 سال پيش اين برنامه هم پخش شد، ولي موجي كه بايد ايجاد نشد. نه از طرف رسانه‌ها به خصوص رسانه‌هاي مسلمان و نه از طرف مسئولان.

وي در پاسخ به اينكه عده‌اي مانند آمريكايي‌ها بيشتر به اوضاع سومالي دامن مي‌زنند و حتي گاهي گفته مي‌شود عمدا جلوي امدادرساني به مردم سومالي گرفته مي‌شود گفت: در سال 1993، 35 هزار آمريكايي به بهانه برقراري امنيت وارد سومالي شدند كه با مردم درگير مي‌شدند و مجبور به ترك خاك سومالي شدند ولي بعد از آن به عناوين مختلف مداخلات خود را داشته‌اند و جنگ‌هاي داخلي سومالي با حمايت آمريكا برقرار است كه به طرفين دعوا اسلحه مي‌دهند و حتي گاهي اطلاعات به طرفين مي‌دهند.

اين مستندساز انقلابي اظهار داشت: سومالي منابع غني اورانيوم خوبي دارد و در دهه 80 ميلادي شركت‌هاي نفتي آمريكايي به دنبال اكتشاف نفت در اين كشور بودند.

يك تحليلي از سوي افراد فرهيخته سومالي وجود دارد كه اين درگيري‌ها ادامه دارد تا منابع كشف شده توسط آمريكايي‌ها دست نخورده باقي بماند تا زماني كه منابع نفتي در نقاط ديگر دنيا تمام شود و آن موقع از منابع نفتي دست نخورده سومالي استفاده كنند.

وي افزود: ما بايد به وظيفه خود عمل كنيم كه بخشي از آن وظيفه انساني است كه دستگاه‌هاي مسئول و سياست خارجي ما بايد در اين زمينه به وظيفه خود عمل كنند. انتقادي كه ما از سيستم رسمي ديپلماسي، هلال احمر و كميته امداد داريم اين است كه خيلي زودتر از اين‌ها بايد دست به كار مي‌شدند.

وي گفت: متاسفانه خيلي از گروه‌هاي وهابي سرمايه‌گذاري سنگيني در سومالي كردند در حالي‌كه ما ادعاي علمداري جهان اسلام را داريم كه به حق هم هست و نمي‌توانيم بي‌تفاوت باشيم و بگوييم به ما مربوط نيست. يكي از لوازم اين ادعا رسيدگي به امور محرومين جهان اسلام است، ما در اسلام مي‌گوئيم به مرز جغرافيايي قائل نيستيم، معتقديم به تمام محرومان بايد رسيدگي كرد.

غفوري در پاسخ به اينكه محروميت‌هايي در كشور مانند سيستان را داريم كه دولت به آنها هم بايد امداد رساني كند اذعان داشت: كمك به سومالي نقض‌كننده كمك به محرومان داخل كشور نيست. چرا كه ما كمبود منابع نداريم و به اندازه كافي توان هم داريم.

وي در مورد تاثير كمك‌هاي ايران گفت: كمك‌هاي كشورمان مفيد بوده اما كافي نيست و لازمه آن حضور بلند‌مدت‌تر و استمرار سرمايه‌گذاري است. ايجاد درمانگاه، مدارس، چاه و حل مشكلات كشاورزي راه حل بهتري است و حل مشكل كشاورزي، حل مشكلات معيشتي را در پي دارد.

غفوري راهكار براي سفر به سومالي را براي خبرنگاراني كه مايل به تهيه خبر و مستند هستند، حركت با پروازهاي امدادي هلال احمر عنوان كرد و افزود: البته از دبي هم چند پرواز هست كه توقفي در موگاديشو مركز سومالي دارد.
 

خبرگزاری فارس:عضو جنبش 26 مارس اروگوئه پس از سفر به ایران در مصاحبه‌ای اظهار داشت در تهران با شواهد و مدارکی آشنا شدیم که ثابت می‌کرد بسیاری از سازمان‌های تروریستی فعال در خاورمیانه بازوی فعالیت آمریکا و اسرائیل در منطقه هستند.

-------------------------------

به گزارش خبرنگار فارس از منطقه آمریکای لاتین، "میگل بلوکی"، عضو جنبش 26 مارس و همچنین مدیر هفته نامه "لیبراسیون" که در سوئد نیز منتشر می‌شود، به نمایندگی از کشور اروگوئه، به منظور شرکت در کنفرانس بین‌المللی "ائتلاف جهانی علیه تروریسم برای صلح عادلانه" به ایران سفر کرد.

نتایج و تجارب این کنفرانس که با حضور نمایندگان 62 کشور از پنج قاره شامل فرهیختگان، معلمان، روزنامه نگاران، فعالان سیاسی، اعضای سازمان‌ها و موسسات فعال در زمینه صلح برگزارشد، اهمیت تماس و برقراری ارتباط مستقیم آمریکای لاتین با ایران، موضوعاتی است که از سوی این عضو جنبش 26 مارس در یک مصاحبه زنده رادیویی مورد بررسی قرار گرفت.
 
میگل بلوکی در پاسخ به سوال مجری برنامه در خصوص علت سفر به ایران و اقدامات وی در این سفر اظهار داشت: این سفر بسیار جذاب و همراه با اتفاقات جالب و شگفت‌انگیز بود.

وی در توصیف ایران گفت: آنچه که ما توانستیم بشناسیم این است که تهران یک شهر بسیار بزرگ است، اینکه در واقع یک سفر به آینده است. آنچه که یک نفر در این شهر می‌بیند یک دنیای جدید است که همچنان در حال ساخت و ساز است و جامعه واقعاٌ نو و جدید است. روحیه جامعه، جوان و با نشاط است. خوشبختی و نشاط جوانان و شادی دانش‌آموزان، اولین تاثیراتی بودند که به طور دائم و در مدت 4 روز اقامت ما مشاهده می‌شدند.

این عضو جنبش 26 مارس افزود: انگیزه سفر شرکت در کنفرانس بین‌المللی "ائتلاف جهانی علیه تروریسم برای صلح عادلانه" بود. این کنفرانس به دعوت دانشگاه تهران و با حضور فرهیختگان و اندیشمندان جهان که بیشتر آنها مسلمان و بسیاری از آنها افراد متخصص و یا مقامات در حوزه‌های مختلف از آموزش گرفته تا فیزیک اتمی بودند، برگزارشد. بسیاری از مدافعان و فعالان حقوق بشر از سراسر جهان، موسسات یا نمایندگان موسسات مختلف فعال در زمینه صلح و یا حقوق بشر برای صلح عادلانه از آمریکا، مالزی، اروپا، آمریکای لاتین و همچنین دنیای عرب، کشورهای خاورمیانه و در مجموع صدها نفر از 62 کشور مختلف شرکت کرده بودند.

وی اظهار داشت: مراسم افتتاحیه در یک سالن کنفرانس مدرن برگزار شد که در حاشیه آن نیز یک نمایشگاه جالب درباره حملات تروریستی سازمان‌های مختلف که ارتباط، حضور و دخالت آمریکا و رژیم صهیونیستی را به عنوان بازوی اصلی اجرای اقدامات تروریستی در کشورهای خاورمیانه نشان می‌داد، برپا شده بود.

میگل بلوکی در این رابطه گفت: این نمایشگاه شامل عکس‌ها و اسناد مختلفی راجع به اقداماتی بود که به طور قطع در دنیای غرب پیدا نمی‌شوند. در این نمایشگاه با اسامی سازمان‌ها و جنبش‌هایی آشنا شدیم که حتی در برخی از کشورها به صورت آشکار فعالیت می‌کنند. از جمله یک جنبش به نام MKO (سازمان مجاهدین خلق) وجود دارد که 12000 ایرانی را به قتل رسانده و ایرانی‌ها همه مدارک شکنجه و کشته شدن افراد به دست این گروهک تروریستی طی سال‌های مختلف را در اختیار دارند و به نمایش گذاشته بودند. این در حالی است که تا کنون هیچ خبری از فعالیت‌ها و جنایت‌های این گروه با جزئیات در رسانه‌ها منتشر نشده است.

این فعال سیاسی ادامه داد: این فقط یکی از گروه‌هایی است که در زمان‌های مختلف فعال بوده و بر اساس مدارک و مستندات موجود، حمایت مالی و لجستیکی خود را از آمریکا دریافت می‌کند. گروه‌های تروریستی دیگری نیز وجود دارند و نمایشگاه در واقع بیانگر این بود که کشور‌های مختلف و خصوصا ایران و فلسطین، دو ملتی هستند که بیشترین آسیب‌ها و خسارات را از ناحیه اقدامات تروریستی متحمل شده‌اند. محکوم کردن و مستند کردن اقدامات تروریستی یکی از موضوعات کنفرانس بود و در این نمایشگاه اسناد و مدارک زیادی راجع به این پدیده به نمایش گذاشته شده بود.

وی در رابطه با موضوعات مورد بررسی در ایران اظهار داشت: کنفرانس شامل چهار موضوع بود که در کارگاه‌های مختلف مورد بحث و بررسی قرار گرفت. اول تروریسم، تعاریف و مفاهیم توصیفی آن به عنوان مصداق شناسایی، دوم تروریسم و اجرا کنندگان تروریسم و شناسایی اینکه چه کسانی تروریست هستند، سوم تروریسم و رسانه‌های ارتباط جمعی و فرهنگ و چهارم شیوه پیشگیری تروریسم و اقدامات تروریستی و توسعه فعالیت‌ها برای صلح. اینها چهار موضوعی بودند که در روز اول و دوم کنفرانس مورد بحث و بررسی قرار گرفتند.
انتهای پیام/ص
 

خبرگزاری فارس: سرمربي تيم ملي فوتبال ايران گفت: در شرايط فعلي اندونزي سخت‌ترين حريف ايران است، بنابراين در اين وضعيت ما به تيم هاي بزرگ فكر نمي‌كنيم.

-------------------------------

به گزارش خبرگزاري فارس، كارلوس كي‌روش در نشست خبري پيش از مسابقه با اندونزي در جمع خبرنگاران اظهار داشت: تاكنون فرصت نكردم عيد را به ايرانيان و مسلمان تبريك بگوييم. من آرزوي بهترين‌ها را براي آنها دارم، در پايان ماه رمضان و فرا رسيدن عيد فطر براي همه آروزي موفقيت مي كنم.
وي در مورد حضور 5 هفته‌اي بازيكنان در ليگ برتر ايران گفت: ما با سازمان ليگ به توافق رسيديم تا بين تعطيلات دو فصل اردويي داشته باشيم زيرا در اين زمان بايد برابر مالديو بازي مي‌كرديم. اكثر بازيكناني كه در تيم ملي هستند قبل از شروع فصل هم با ما بودند و اكنون هم تمرينات خوبي دارند. طبق برنامه توافقي با سازمان ليگ مسابقات ليگ 5 هفته برگزار شد تا براي آماده‌سازي تيم ملي براي ديدار تيم ملي اندونزي فقط 5 هفته فرصت داريم. اين شرايط مانند اين است كه شما در جاي سردي خوابيده باشيد و يك پتوي كوچك داشته باشيد كه گاهي با آن پايتان را مي‌پوشانيد و گاهي سرتان را.

سرمربي پرتغالي افزود: اندونزي، قطر و بحرين حريفان ديگر ما، ليگ خود را تعطيل كردند و فقط به تيم ملي فكر كردند، اما ايران روش ديگري را انتخاب كرد و ما تعادلي ايجاد كرديم تا هم سازمان ليگ به تعهداتش برسد و ليگ را برگزار كند و هم آماده‌سازي تيم ملي را انجام دهيم.
كي‌روش تصريح كرد: براي آماده‌سازي تاكتيكي زمان را از دست داديم اما از طرف ديگر اين روش باعث شد بازيكنان 5 هفته در ليگ بازي كنند و آمادگي خوبي داشته باشند و فكر مي‌كنم تصميم درستي بود. من اطمينان بالايي به تيم ملي دارم و اين تيم عملكرد خوبي به نمايش خواهد گذاشت.

سرمربي تيم ملي ايران در مورد اينكه گفته بود اندونزي سخت‌ترين حريف ماست آيا اين يك تاكتيك است يا اندونزي را واقعاً حريف سرسخت ما مي‌داند، گفت: پيش از اين گفتم و اكنون نيز آن را تكرار مي‌كنم كه اندونزي در اين زمان سخت‌ترين حريف ماست و ما به برزيل، پرتغال و‌ آرژانتين تا وقتي كه با آنها بازي نكنيم فكر نمي‌كنيم. اندونزي اكنون سرسخت‌ترين حريف ما خواهد بود اين ديدگاه باعث مي‌شود به حريف بي‌احترامي نكنيم و ما به حريفان ديگر هم فكر نمي‌كنيم. قطر، آلمان، بحرين، برزيل و پرتغال نه از ما مي‌تواند اكنون امتياز بگيرند و نه ما مي‌توانيم از آنها امتياز بگيريم. اندونزي مهم‌ترين حريف ما خواهد بود به همين دليل است كه اندونزي مهم‌ترين حريف ما خواهد بود.

كي‌روش با اشاره به نقش مهم تماشاگران در بازي فرداشب عنوان كرد: چيزي كه مي‌توانم بگويم اينكه بازيكنان و كادر فني آماده بازي هستند اما مي‌خواهند ببينند طرفداران ما آماده هستند تا به ورزشگاه بيايند و يكصد هزار تماشاگر ورزشگاه آزادي را پر كند. مي‌خواهم ببينيم رسانه‌ها و مطبوعات آماده هستند كه به طور كامل از ما حمايت كنند. چون اعتقاد ندارم كه همه افراد به طور كامل از تيم ملي حمايت مي‌‌كنند.
وي در مورد اينكه بلافاصله بعد از بازي با اندونزي برابر قطر بازي داريد، در مورد اين بازي نظرتان چيست، گفت: در مورد بازي با قطر بعد از بازي با اندونزي صحبت خواهم كرد.

سرمربي تيم ملي ايران در پاسخ به سؤال خبرنگار فارس مبني براينكه منظورتان از حمايت نكردن از تيم ملي به طور شفاف‌تر بيان كنيد و آيا حضور وزير ورزش در تمرين تيم ملي به معناي حمايت كامل ورزش ايران از تيم ملي هست يا نه گفت: در مورد حمايت نشدن مي‌توانم شرايط تمريني ورزشگاه آزادي را مثال بزنم كه از ما حمايت نشد و انتظاري كه در ورزشگاه آزادي داشتيم برآورده نشد. اگر بخواهيد بعد از بازي با اندونزي در اين مورد حرف خواهم زد، اكنون فقط اين مسئله نيست، اما بايد بگويم حضور وزير ورزش در تمرين ملي فوق‌العاده بود. زيرا وزير با حضورش حمايت كامل خود را از بازيكنان و كادر فني اعلام كرد و اين نشان دهنده آن است كه مسئولان رده‌بالاي مملكت از تيم ملي ما حمايت مي‌كنند.
 اميدوارم حضور وزير ورزش سينگنال مثبتي براي كساني باشد كه هنوز كار ملي را جدي نمي‌گيرند و حضور ما را به جام جهاني را كار راحتي مي‌دانند.

سرمربي تيم ملي ايران در مورد اينكه آيا به تركيب اصلي و طلايي خود رسيده است، يا نه، گفت: تمرينات آماده‌سازي خوبي پشت‌سر گذاشته‌ايم و با گذشت زمان رسانه‌ها به نسبت دانشي كه از فوتبال دارند با طرز تفكر من بيشتر آشنا مي‌شوند و از حركات بازيكنان در زمين متوجه خواهند شد كه تيم ملي در خارج از خانه و در داخل ايران چگونه بازي خواهد كرد، اما من مربي‌ هستم كه بيشتر ترجيح مي‌دهم در سكوت كار كنم و كري‌خواني را دوست ندارم و مي‌خواهم در سكوت به تعهداتم پايبند باشم و به هدفم برسم.
وي ادامه داد: اما در مورد اندونزي بايد بگويم دو بازي اين تيم را ديده‌ايم. آنها تيمي بسيار هماهنگ هستند. مربي آنها اشراف كاملي به تيم دارد. بازيكنانشان با اطمينان خاطر بازي مي‌كنند و فوتبال تهاجمي ارائه مي‌دهند. اندونزي در دفاع و حمله با آرامش كامل كار مي‌كند.تيم ملي ايران نيز بايد توپ را به راحتي به جريان بيندازد نه به خاطر اينكه اندونزي حريف ماست بلكه ما ميزبان هستيم و بايد در بعد از اينكه گل زديم به دنبال گل‌هاي بيشتري باشيم و 90 دقيقه سوار بر مسابقه باشيم.

كي‌روش براي چندمين بار تأكيد كرد: اميدوارم شما رسانه‌ها بازي را تبليغ كنيد و مردم را به ورزشگاه بكشانيد تا ما بتوانيم قبل از شروع مسابقه در خارج از ميدان پيروز شويم. اگر فرداشب 100 هزار نفر به ورزشگاه آزادي بيايند ما در اين زمينه اندونزي را برده ايم زيرا مطمئنم در جاكارتا 80 هزار نفر به ورزشگاه مي‌آيند. بازي ما جمعه شب است و بعد از پايان ماه مبارك رمضان اميدوارم مردم به ورزشگاه بيايند و از بازي تيم ملي لذت ببرند.
سرمربي تيم ملي ايران در مورد اينكه برخي معتقدان ميانگين سن تيم ملي ايران را بالا مي‌دانند، گفت: بايد خدمت آنها ماشين حساب بدهيم. زيرا در حساب و كتاب خود برخي نكات را در نظر نمي‌گيرند ما چند ماشين حساب اضافي داريم و مي‌توانيم آنها را به اين منتقدان بدهيم تا حساب كنند.

كي‌روش در مورد اينكه با توجه به حضور نكونام، كريمي و مجيدي كداميك كاپيتان تيم ملي ايران خواهند بود، گفت: قبلاً هم اين موضوع را تكرار كرده‌ام و دوباره مي‌گويم جواد نكونام كاپيتان تيم ملي ايران است و خيلي خوشحال شدم وقتي شنيدم علي كريمي و فرهاد مجيدي كه پيش از اين از تيم ملي خداحافظي كرده بودند با حضور من براي بازگشت به تيم ملي ابراز تمايل كردند اين براي شخص من افتخار بزرگي است كه چنين بازيكناني خوبي را در تيم ملي دارم. من تكرار مي‌كنم حضور مجيدي و كريمي براي من افتخار بزرگي است. آنها نقش مهمي در تيم ملي ايفا مي‌‌كنند.

وي افزود: البته ما بايد بازيكناني مانند كريم انصاري‌فرد، آرش افشين، احسان حاج‌صفي و حميد علي‌عسگر( كه اين بازيكن فعلا در اردو نيست) بازيكنان جواني هستند كه مي‌توانند از تجربيات بازيكنان ديگر استفاده كنند. همان‌طوري كه پدر نمي‌تواند تجربيات 30 ساله خود را به يك‌باره در اختيار فرزندش قرار دهد مربي هم نمي‌تواند تجربيات را يك‌باره به بازيكن منتقل كند و تجربه خريدني نيست بايد آنها به اشتراك گذاشت و از اين تجربيات استفاده كرد.
 

آخرین مطالب
آرشيو وبلاگ
پيوندها

تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان درآستان جانان و آدرس astan.LoxBlog.com لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.





نويسندگان