ASTAN
پنج شنبه 10 شهريور 1390برچسب:, :: 16:30 ::  نويسنده : دارا
 

بازتاب آنلاین : دکتر عبدالله جاسبی رییس دانشگاه آزاد اسلامی در یک معامله پنهانی و پشت پرده با مهندس جلال محمود زاده  نماینده مهاباد و یکی از حامیان سران فتنه مبادرت به تمدید حکم رییس ناموفق دانشگاه آزاد مهاباد دکتر خان احمد زاده  نمود

لازم به ذکر است که دکتر خان احمد زاده یکی از ناموفق ترین روسای واحد غرب کشور است که با استخدام غیر قانونی  تعدادی زیادی از افراد عملا دانشگاه را به محل تاخت و تاز نماینده مهاباد و از سران حامی فتنه تبدیل کرده است

شایان ذکر است که مهندس جلال محمود زاده در انتخابات دهمین دوره ریاست جمهوری از میر حسین موسوی حمایت کرده و شدیدا حملات سنگینی را در ایام انتخابات متوجه رییس جمهور مردمی دکتر احمدی نژاد کرد که مصاحبه ایشان با سایت ضد انقلابی  روز آنلاین  بدین شرح است.

 

 

گزارش

دوشنبه ۱۱ خرداد ۱۳۸۸

مصاحبه با رییس فراکسیون نمایندگان اهل سنت در مجلس

نگرانی از انتخاب مجدد احمدی نژاد

 در خصوص موضع فراکسیون کرد و سنی در مجلس شورای اسلامی با جلال محمود زاده، نماینده مردم مهاباد در مجلس و رییس فراکسیون اهل سنت گفتگو کرده ایم. وی در گفتگو با روز با بیان اینکه "نمایندگان کرد و سنی در مجلس از  نامزدهای اصلاح طلب حمایت خواهند کرد"، اضافه می کند که "نگرانی از انتخاب مجدد آقای احمدی نژاد را نمی توانیم پنهان کنیم". این مصاحبه در پی می آید.

آقای محمود زاده، با نزدیکتر شدن به انتخابات ریاست جمهوری، موضع رسمی نمایندگان کرد و سنی در مجلس شورای اسلامی چیست؟

ما به عنوان فراکسیون نمایندگان اهل سنت و فراکسیون نمایندگان کرد در مجلس شورای اسلامی، مطالبات مشخصی از رییس جمهور آینده داریم. این مطالبات راهم  در دو بخش مطالبات نمایندگان اهل سنت و نمایندگان کرد مطرح کرده ایم که عبارتند از: مطالبات اقتصادی، سیاسی، فرهنگی و اجتماعی. ما اعلام کرده ایم که هر کاندیدایی که از خواسته ها و حقوق ما حمایت کند و مطالبات ما را پررنگتر ببیند و همچنین اصول اجرا نشده قانون اساسی نظیر اصول 15 و 12 و 38 و 20 و... را در دستور کار خود قرار دهد، قطعا ما به عنوان ملت کرد از او حمایت خواهیم کرد. کسی که شهروندان سنی در ایران را نادیده نگیرد و قول بدهد که در مدیریتهای کلان و متوسط و میانی از افراد اهل سنت استفاده کند. هر نماینده ای که به ما قول بدهد که  تبعیض مذهبی و تبعیض ملی در دوره ریاست جمهوری وی کمرنگتر باشد، ما از او حمایت می کنیم. علاوه بر اینها، نزدیک به یک میلیون و 500 هزار نفر جمعیت سنی در پایتخت ایران، تهران بزرگ ساکن هستند که حتی یک مسجد هم ندارند و مجبورند برای خواندن نماز و ادای فریضه دینی، از منازل خودشان استفاده کنند. ما اعلام کرده ایم که باید اجازه بدهند در دوران ریاست جمهوری آینده برای ساختن مسجد اهل سنت در پایتخت قدم برداریم و نیز اجازه بدهند مجتمعی فرهنگی، هنری در تهران دایر کنیم. هر نامزدی که از این مطالبات حمایت کند، ما حاضریم با او همکاری بکنیم.

آیا تا الان مشخصا هیچ کدام از نامزدها از این خواسته های شما حمایت کرده اند؟

ما هم با آقای کروبی و هم آقای موسوی دیدار داشته ایم. عمدتا این دو نامزد به مطالبات ما نزدیکتر هستند. در مرحله اول آقای کروبی نزدیکتر هستند و بعد از ایشان  هم آقای موسوی.

یعنی به نظر شما برنامه های آقای کروبی که در شعارهای تبلیغاتی شان مطرح کرده اند، همخوانی بیشتری با مطالبات فراکسیون نمایندگان کرد در مجلس دارد؟

رای ما این است که آقای کروبی به خواسته های ما نزدیکتر است؛هر چند ما این ملاحظه را داریم که احتمال انتخاب آقای موسوی شاید از آقای کروبی کمی پررنگتر است. با این حال تعدادی از دوستان فراکسیون نمایندگان کرداعلام آمادگی کرده اند که با آقای کروبی همکاری کنند؛البته فراکسیون نمایندگان اهل سنت هم بیشتر گرایش دارد که از آقای موسوی حمایت کند.

به این ترتیب این احتمال هست که شما به عنوان فراکسیون نمایندگان کرد با صدوربیانیه ای رسما از شهروندان کرد دعوت به حمایت از آقای کروبی کنید؟

اگر کاندیداها شفاف جوابمان را بدهند و دورنگی در واکنش شان مطرح نباشد و با دیدی باز و صریح مطالبات ما را بیان کنند، ما قطعا بیانیه ای صادر خواهیم کرد و اعلام حمایت می کنیم. هر چند فعلا نه آقای کروبی و نه آقای موسوی به طور شفاف به مطالبات ما به عنوان فراکسیون جواب نداده اند اما در برنامه هایی که اعلام و منتشر کرده اند، تا اندازه ای، برنامه های آقای کروبی در بحث مشکلات قومیتی و بها دادن به قومیتها، بیشتر نمود داشته و اقای موسوی هم توانسته تا حدودی نظر نمایندگان اهل سنت را به خودش جلب کرده است. ما در چند روز آینده منتظر واکنش آنها می مانیم، اما در مجموع  ما از مردم دعوت خواهیم کرد که از این دو نامزد حمایت کنند. در هر حال ما بر این باوریم که مبارزات مدنی و سیاسی و  درونی  حتی اگر دستاوردهای  اندکی به همراه داشته باشد اما بهترین راهکار است. ما چاره دیگری نداریم و نمی شود که صفر و صد به قضایا نگاه کنیم، بلکه باید از هر فرصتی که به دست می آوریم، به خوبی استفاده کنیم.

آقای محمود زاده، حتی برخی از احزاب سیاسی اپوزیسیون کردهم که همواره موضعشان عدم مشارکت در انتخابات بوده، در این دوره خواستار مشارکت مردم شده وبه شکل  ضمنی از برنامه های آقای کروبی حمایت کرده اند. فکر می کنید اهمیت اینکه برخی جریانات اپوزیسیون هم گزینه مشارکت در انتخابات را تجویز می کنند در چیست؟

این موضوع حائز اهمیت است و نشان می دهد که در بیانیه ها و برنامه ها و موضع آقای کروبی به موضوع قومیتها توجه بیشتری شده است. این واکنشها از تاثیرات این برنامه ها است. به هر حال ضمن احترام برای همه فکرها، دیدگاه ما این است که مبارزات ما و تلاشهایمان برای رسیدن به حقوق برابر، بایدبه شکل مدنی در هر زمانی و در هر شرایط سیاسی ادامه داشته باشد و از هر فرصتی باید استفاده کرد. بر همین اساس فکر می کنم تحریم انتخابات جواب دهنده مشکلات ما نیست وبه ضرر ما است. حتی اگر دست آوردهای حداقلی هم داشته باشیم  بهتر است از اینکه هیچ دستاوردی نداشته باشیم. ما نمی گوییم که کاندیداهای فعلی خیلی مطلوب هستند؛ خودتان هم می دانید که ما به عنوان کرد و اهل سنت در انتخابات ریاست جمهوری فقط حق انتخاب کردن داریم و حق انتخاب شدن نداریم و این به اعتقاد من، ناعادلانه است و دموکراتیک نیست. اما با این وجود و در این شرایط هم  می توانیم به دستاوردهای حداقلی هم اکتفا کنیم و برای همین باید در انتخابات مشارکت کنیم و به کاندیدایی که به مطالبات ما نزدیکتر است رای بدهیم.

در عین حال شما و سایر نمایندگان کرد در مجلس در خصوص عملکرد دولت نهم و احتمال انتخاب مجدد آقای احمدی نژاد چه نظری دارید؟ با توجه به اینکه همزمان، بسیاری از فعالان مدنی و سیاسی کرد نگرانیشان را از انتخاب مجدد آقای احمدی نژاد اعلام کرده اند.

به هر حال این نگرانی ها واقعیت دارد و ما نمی توانیم آن را کتمان و پنهان کنیم. در واقع فعالان اجتماعی و سیاسی و فرهنگی در حوزه آزادیهای مدنی و سیاسی و مطبوعاتی، فشارهایی را در دولت نهم تحمل کردند و ما شاهد بسته شدن شماری از نشریات و مجلات بودیم و تریبونی برای اهل قلم و صاحبنظر در ایران عملا باقی نماندیا کمتر شد. از طرف دیگر ما در دوره آقای احمدی نژاد شاهد مطرح شدن مصوبه ای بودیم به نام مصوبه 613 شورای انقلاب فرهنگی که این مصوبه مرتبط است با چگونگی مدیریت مراکز علوم دینی اهل سنت که به شکل هیئت امنایی اداره می شود. این مصوبه حقیقا قلب شهروندان اهل سنت را به درد آورد و ما به عنوان رییس فراکسیون نمایندگان اهل سنت، از روز اول در برابر این مصوبه ایستادیم و تا الان هم ادامه داده ایم و خوشبختانه در هیچ شهری فعلا اجرا نشده و اجازه هم نخواهیم داد که اجرا بشود. این از یک سو و سایر فشارهایی که بر اهل سنت اعمال شده، نگرانی ما و اهل سنت را به دنبال داشته. نگرانیهایی که در خصوص انتخاب مجدد آقای احمدی نژاد وجود دارد بخشی از آن مربوط به همین موارد است. برای همین این است که شهروندان کرد به کاندیداهای اصلاح طلب چراغ سبز نشان داده اند. به هر حال آزادیهای مدنی و سیاسی در دوران اصلاحات تا حدودی وجود داشت هر چند ما از اقدامات آن دوران همه راضی نیستیم و معتقدیم که آقای خاتمی نتوانست از قدرت اجرایی خودش به خوبی و با شهامت استفاده کند.

پس می توانیم این نتیجه را از اظهارات شما بگیریم که نمایندگان کرد و سنی به اتفاق بسیاری از فعالان سیاسی و مدنی می خواهند به کارنامه دولت نهم و به شخص اقای احمدی نژاد در این دوره، "نه" بگویند؟

قطعا در این دوره  وقتی که  مشارکت، چه  مثبت و چه منفی صورت گیرد، رای مخالف به دولت فعلی داده می شود و این اعتراضی است به وضعیت موجود. و برعکس آن هم، یعنی عدم مشارکت هم  به همین شکل است و نوعی مبارزه مدنی منفی است که البته مورد تایید و پسند ما نیست.

http://www.roozonline.com/persian/news/newsitem/article/////-8b06504b45.html

 

http://www.baztabonline.com/Default,fa-IR,BaztabOnline,Content,NewsDetail,Key,48346.aspx

 

 

پنج شنبه 10 شهريور 1390برچسب:, :: 16:30 ::  نويسنده : دارا
 

یک منبع آگاه در  وزارت کشور درگفتگو با خبرنگار سیاسی  بازتاب آنلاین   اظهار داشت که جعفر ذوالفقاری فرماندار مهاباد تغییر کرده است و قرار است روز شنبه مراسم تودیع و معارفه آقایان ذوالفقاری و کاک درویشی برگزار شود .

لازم به ذکر است که  از سوی مهندس جلال زاده  استاندار   پرتلاش آذربایجان غربی جناب آقای خضر كاك‌درويشي  فرماندار سردشت  به سمت سرپرست فرمانداری مهاباد منصوب شده است.

 

فرماندار جدید مهاباد دارای مدرک تحصیلی فوق لیسانس برنامه ریزی شهری  از دانشگاه آزاد اسلامی واحد ملایر است

پنج شنبه 10 شهريور 1390برچسب:, :: 16:30 ::  نويسنده : دارا
 

به گزارش بازتاب آنلاین ، حجت الاسلام والمسلمین  مصطفي پورمحمدي  روز چهارشنبه در آيين معارفه رييس جديد سازمان بازرسي منطقه پنج کشوري و استان آذربايجان شرقي تاکيد کرد سازمان بازرسي کل کشور با رويکرد فوق و آسيب شناسي و تحقيق، نتايج بسيار خوبي به دست آورده است.
رييس سازمان بازرسي کل کشور گفت سازمان به دنبال مچ گيري و بازرسي نيست ومعتقد است مديران خود بهترين ناظر و بازرس هستند وبا کارآمدي وخدمت صادقانه موفقيت خود را رقم مي زنند.
وي افزود: من به عنوان رييس سازمان بازرسي کشورشهادت مي دهم مديران ما درعين پاک و سالم بودن بهترين و زحمتکش ترين هستند .
وي گفت مديران نبايد به مردم وعده هاي خارج از توان و ظرفيت هاي اعتباري و اجرايي بدهند.
رييس سازمان بازرسي کل کشور ازنظارت به عنوان رکن موفقيت مديران ياد کرد وگفت هر مديربايد موفقيت خود را در گرو نظارت دقيق و درست ببيند و بداند مردم هوشمندانه ناظرفعاليت و خدمات وي هستند.
حجت الاسلام والمسلمین  پورمحمدي شفاف سازي و پاسخگويي به مردم را شرط لازم خدمت گذاري مديران توصيف کرد و گفت: مديران ما که در نظام اسلامي خدمت مي کند بايد درخدمت رساني به مردم صادق و به تاسي از اميرالمومنين (ع ) پيشگام در شفاف سازي باشند.
رييس سازمان بازرسي کشور تاکيد کرد به حمدالله و با عنايت رهبر معظم انقلاب اسلامي و تلاش دولت عدالت محور تمامي ابزارهاي قانوني و اجرايي براي پاسخگويي و شفاف سازي مديران فراهم است .
پورمحمدي دراين نشست ازساختار جديد سازمان بازرسي کل کشور و تقسيم آن به شش منطقه کشوري خبر داد و گفت اين تقسيم بندي با هدف کوچک کردن سازمان و ارائه خدمات بهتر به مردم صورت گرفته است.
وي گفت همزمان با معرفي رييس جديد سازمان بازرسي منطقه پنج کشوري به طور عملي اين منطقه با گستره جغرافيايي استان هاي آذربايجان شرقي ؛ آذربايجان غربي ؛ زنجان و اردبيل با محوريت تبريز فعاليت خود را آغاز میکند 


رييس سازمان بازرسي کل کشورگفت آذربايجان شرقي به دليل ظرفيت وپتانسيل هاي اجرايي و مديريتي مي تواند نمونه و الگوي يک نظام اداري فاخر و اسلامي در کشور باشد.
پورمحمدي دراين نشست با اشاره به فرا رسيدن سالگرد ارتحال امام خميني (ره) و گراميداشت ياد وخاطرة ايشان گفت ما مديران با کارامدي که پيوسته مورد تاکيد رهبر معظم انقلاب هست مي توانيم پايبندي وتعهدمان به راه امام ره را نشان دهيم .
دراين آيين با قدرداني ازخدمات احمد اسماعيلي اقدم مديرکل سابق سازمان بازرسي آذربايجان شرقي اکبر غفاري به عنوان رييس جديد اين سازمان درمنطقه پنج کشوري و آذربايجان شرقي معرفي شد.
اکبرغفاري ازمديران با سابقه آذربايجان شرقي است که پيش ازاين معاون سياسي وامنيتي استانداري آذربايجان شرقي بود.

 

حجت‌الاسلام والمسلمين سيد حسن خميني، در مراسم سالگرد ارتحال امام(ره)، با اشاره به ايام رحلت بنيانگذار كبير جمهوري اسلامي، اين ايام را روزهاي گرانقدري عنوان كرد و گفت: روز درگذشت امام(ره) روزي تلخ و بسيار جانگذار بود.

به گزارش خبرنگار بازتاب آنلاین  ، وي افزود: در كنار حرم امام(ره) از آن بزرگوار، شهداي عظيم الشان انقلاب، فرزندان امام(ره) و همه كساني كه براين جامعه حق دارند ياد مي‌كنيم.

سيد حسن خميني با اشاره به تقارن سالروز ميلاد صديقه طاهره(س)، ميلاد حضرت امام(ره) و سالروز رحلت ايشان يادآور شد: تقارن اين دو روز مبين ويژگي بزرگي است. امام(ره) در سالروز ميلاد فاطمه زهرا(س) كه چون ديروز بود به دنيا آمد و درچون امروزي از دنيا رفت.

وي خاطرنشان كرد: خداوند امام را در شرايطي به جامعه ارزاني داشت كه جامعه مشمول ويژگي هاي متفاوتي بود. سالها و دهه‌هاي پاياني قرن گذشته ويژگي‌هايي داشت كه امام(ره) در آن ويژگي ها رشد و نمو يافت و در آن فضا توانست به موقعيت ممتاز برسد.

به گزارش خبرنگار ما  در ميان سخنراني سيد حسن خميني شعارهاي «مرگ برمنافق»، «مرگ بر ضد ولايت فقيه»،« ما اهل كوفه نيستيم علي تنها بماند» و... سر مي‌داده مي‌شد‌ كه وي چندبار درخواست كرد كه به وي اجازه داده شود بتواند سخنراني‌اش را ادامه دهد و گفت: اگر دوستان بناي شعار دارند بهتر است اجازه دهند من قدري صحبت كنم و وقتي رهبري در جايگاه قرار گرفتند طبيعتا نسبت به اين بزرگوار ابراز احساسات مي‌كنيم.

سيد حسن خميني همچنين درپاسخ جمعيتي كه شعار "ما اهل كوفه نيستيم، علي تنها بماند " سرمي‌دادند، تأكيد كرد: قطعاً همينطور است.

وي هم چنين در واكنش به برخي شعارها نيز گفت: «آقايان هنوز 20 سال از رحلت امام(ره) نگذشته است.»

وي در ادامه با تداوم شعارها، گفت: همه هر جاي حرم هستند براي سلامت وجود مبارك قائم آل محمد و شادي روح امام و سلامتي همه خدمتگزاران به جامعه اسلامي صلوات بفرستند.

نوه امام راحل (ره) هم چنين خطاب به مردم گفت: اميدوارم عزاداري تان مقبول باشد، قطعا در اين صحن كساني هستند كه از گروه اندكي كه شلوغ مي كنند بيزارند و مردم از علاقمندان و دلبستگان به امام(ره)هستند.

وي يادآور شد: شان سالگرد مراسم امام(ره) چنين نيست كه برخي چنين انجام مي دهند، من از همه معذرت ميخواهم و از خدا مي خواهم ما را با اماممان محشور كند.

وي هم چنين از حاضران خواست براي شادي روح امام و فرزندان امام و شهداي انقلاب فاتحه اي قرائت كنند.

سرانجام با ادامه يافتن شعارها سخنان سيد حسن خميني در اين مراسم ناتمام ماند.

بعد از پایان سخنان نیمه کاره سید حسن خمینی ، حضرت آیت الله خامنه ای رهبر معظم انقلاب اسلامی به عنوان خطیب نماز جمعه تهران در جایگاه حضور یافتند و با بوسیدن پیشانی سید حسن خمینی او را مورد تفقد قرار دادند

پنج شنبه 10 شهريور 1390برچسب:معایب سربازی, :: 15:53 ::  نويسنده : دارا


1.عقب انداختن پسران جوان از تحصیلات دانشگاهی که در نتیجه ی آن آمار دختران دانشجو به صورت وحشتناک نسبت به پسران بیشترشده است درحالیکه که در بسیاری از رشته ها دختران به سبب محدودیت های جسمانی وبعضا دینی پس از اتمام تحصیلات عملا به درد جامعه نمی خورند.

2.افزایش سن ازدواج: پسری که تا سی سالگی اسیر درس خواندن است وپس از آن باید به سربازی برود در واقع نزدیک ده سال ازدواجش عقب افتاده است . خب اگر درس نخواند به دیپلم دختر نمی دهند واگر سربازی نرفته باشد بازهم دختر نمی دهند.

3. افزایش بیکاری: خیلی از پسرها برای ادامه تحصیل وهزینه های آن مجبورند کار کنند ولی بدون کارت پایان خدمت پیدا کردن کار بسیار مشکل است هرچند کار درهرشرایطی کمیاب ونایاب است.
4.مشکلات اقتصادی:جوانی که متاهل باشد و دانشجو ( مثل ازدواج های دانشجویی) پس از تحصیل باید به اجبار به سربازی برود و دور از خانواده به ماهی چندر غاز جیره ی (مثلاحقوق) سربازی خرجی خانواده، اجاره خانه و... را تامین نماید.
5.افزایش فساد: وقتی ازدواج سال ها به عقب بیفتد،وقتی دانشگاه ها و خیابان ها پر از میمون های بزک کرده باشد،وقتی مردی برای سربازی از همسرش کیلومترها دور شود ونیاز های جنسی وعاطفی هردو بی پاسخ بماند،وقتی سربازی نتواند باماهی 60هزارتومان حقوق سربازی خانواده اش را بچرخاند و... اگر فساد زیاد نشود جای تعجب دارد.
6. مشکلات روانی.

پرسش اینجاست که چرا ارتش،سپاه ونیروی انتظامی که پول های کلانی از بیت المال در اختیار آن ها قرار می گیرد نیازهای خود به نیروی انسانی را از طریق استخدام برطرف نمی کنند؟
پاسخ: وقتی قانون مملکت به آن ها اجازه می دهد جوانان را به بردگی ببرند و از آن ها به رایگان کار بکشند چرا پول هایشان را بیهوده خرج کنند.
امیدوارم مجلس نشین ها یکروز به حذف سربازی اجباری که ستم به جوانان وجامعه و آینده ی کشور است فکر کنند..

 

آخرین مطالب
آرشيو وبلاگ
پيوندها

تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان درآستان جانان و آدرس astan.LoxBlog.com لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.





نويسندگان